Zagrebački holding d.o.o. potpisao ugovor o izgradnji reciklažne asfaltne baze u Rakitju

29.01.2013
Zagrebački holding potpisao je ugovor vrijedan 30.850.000 kuna s njemačkom tvrtkom Benninghoven, a u ime Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebačke ceste potpisali su ga predsjednik Uprave Ivo Čović i voditelj podružnice Alen Gospočić, dok je njemačku tvrtku zastupao zamjenik predsjednika Uprave Benninghoven Ralf Port.
„Drago mi je što ćemo biti među prvim tvrtkama u Europi, koje koriste ovu vrstu tehnologije, što je potvrda da poslujemo društveno odgovorno. Vjerujem da ćemo radove završiti u predviđenom roku te da ćemo svi biti zadovoljni nakon uspješne realizacije posla“, rekao je Ivo Čović.
Zamjenik predsjednika Uprave Benninghovena Ralf Port istaknuo je kako se primjena novih tehnologija u reciklaži asfalta pokazala vrlo efikasnom.
„Veselim se suradnji sa Zagrebačkim holdingom, a posebno stoga što ćemo po prvi puta u Hrvatskoj instalirati asfaltnu bazu koja funkcionira na novim, ekološkim tehnologijama. Ovo bi mogao biti kamen temeljac za daljnju implementaciju ovakvih tehnologija i u ostatku Hrvatske- rekao je Ralf Port.

Predviđeno vrijeme za završetak izgradnje reciklažne asfaltne baze je sredina srpnja ove godine.

Kontakt

Hrvatsko asfaltersko društvo
Adresa: 10000 Zagreb, Mihovljanska 6
Tel. 385 (1) 604 0265
Fax. 385 (1) 604 0266
E-mail: info@h-a-d.hr